Brand personal

Stiu, stiu, s-a mai scris despre branding-ul personal atat de mult incat s-au inrosit degetelele batatorite de tastatura ale blogosfericilor.

Am sarit de curand pe acest subiect din link in link, dupa care putin de pe google, dupa care din nou din link in link si mi-am dat seama ca principiul de baza este mai simplu decat pare. Nu e nevoie de 10 pasi, 5 sfaturi, 20 de exemple ca-ti creezi un brand personal.

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa sau sa sau sa sau sa sau sa sau sa. Doar ca trebuie sa respecti unul din principile de baza ale branding-ului: sa comunici coerent & carismatic un adevar despre tine.

Chiar daca avem obiceiul sa ne proiectam o imagine diferita in functie de persoana / comunitatea in care suntem atunci, important e sa ramana constanta aceeasi esenta. Trump ramane Trump si in business si cu sotia si cand scrie si cand se cearta. Usor megaloman, usor nesimtit, usor arogant, prea american, dar in esenta si tot timpul un 'luptator de succes'.

Personal, urasc ideea de a-mi construi un brand personal. Poate si asta e o pozitionare. Sau poate toti avem cate o scuza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu