de prin dozator - director's cut

Dragilor,

Unu s-a apucat sa scrie ieri din frustrare. Si a scris un post bunicel. Dar cum a ramas fara curent, a trebuit sa-l rescrie din amintiri.

Si cum dansul nu prea stie cu tehnica, nu si-a dat seama ca il are ca 'postare nefinalizata' undeva prin butoanele blogspot-ului. Asa ca eu, Doi, l-am gasit si vi-l fac cunoscut pentru ca este mai bun ca primul.

E ca un director's cut care nu vede lumina televizorului niciodata. Da, v-ati prins, acum am si legatura cu titlul :-)


Titlu: Mai animalelor !

Da, e un text scris de un frustrat care inca mai spera. ca-i prost.

Stiu ca ma repet, dar mi-e mai greata ca oricand. S-a dus dracu' si ce parea sa nu se duca din publicitatea mioritica (de oieri). Ne-am oprit toti din gandit si livram repede sa nu ne muste criza de cur. Si se vede.

Pula insight, pula relevanta vs target, pula brainstorming, pula research, pula analiza. Nuuu, noi vindem cacat spoit. Ca asta stiu sa ceara aia de la client, ca trebuie mai repede (ca deh, brief-u' merge incet pe criza), ca artu' ala bun vroia marire si a plecat, ca, ca, ca. Toata lumea participa. Dam un send scurt si speram sa cada netu pana la 7.

Fratilor, sunteti idioti! Si vorbesc aici cu aia de iau decizii. Hai sa va explic:

Alora din adv:

- e criza, puteti aduce oameni mai buni si economisi bani. da, in acelasi timp.

- daca-l dai afara pe ala de iti aducea moloz doar pentru ca-si cere drepturile.. esti prost. ca' vezi tu... iti aducea moloz.

- daca in locul celui de mai sus aduci unu' care e ok si pe datorie, esti prost. ca' vezi tu, nu e motivat. sau nu-i pasa.

- daca sunteti disperati dupa ciubucuri si va suprasolicitati echipele bune, sunteti prosti. ca' vedeti voi... aia sunt oamenii care va tin clientii mari. si vor ceda, vor gresi... si veti pierde moloz.

- daca nu esti gm, ceo, patron, csd, cd, etc... te-ai ars! ca aia dinainte se aseaza cu genunchii pe gatul tau. ca-s prosti.

Alora de la cleent:

- daca pastrati resursele slabe doar din motive de cost, v-ati ars. si-o sa plangeti la bilant. ca acum e bataie pe bune.

- daca (blackout)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu